YUASA NAGYÁRAMÚ, MEGNÖVELT ÉLETTARTAMÚ AKKUMULÁTOROK ISO/IEC 17025 MINŐSÍTÉSSEL.

Európában a GS-YUASA az elsőként kapta meg a világ legmagasabb rangú akkreditációs testületétől az  UKAS-tól az ISO/IEC 17025  Akkreditációt.

Az ISO / IEC 17025 a nemzetközileg elismert szabvány azoknak a tényezőknek az értékelésére, amelyeket a laboratóriumnak be kell tartania a pontos vizsgálatok és adatok előállítása érdekében. Ez magában foglalja a személyzet technikai hozzáértését, a vizsgálati módszerek érvényességét és megfelelőségét, a vizsgáló berendezés alkalmasságát és karbantartását, a vizsgálati környezetet, a mintavételt, a vizsgálati elemek kezelését és szállítását, valamint a vizsgálati adatok minőségbiztosítását. A GS YUASA Ebbw Vale létesítménye akkumulátorok teljes választékát gyártja ipari alkalmazásokhoz, amelyekhez tartósan újratölthető áramforrásra van szükség. Világszerte az ipar szakemberei bíznak a GS YUASA piacvezető NP, SW, SWL, EN, ENL és FXH akkumulátor-sorozatában, amelyek megbízható tartalék tápegységet tesznek lehetővé az alkalmazások széles körében. Ide tartozik a szünetmentes áramellátás (UPS), az energiatárolás, a megújuló energiák, a biztonsági és a tűzjelzők, valamint a távközlés.

Az NPW45-12 -es nagyáramú akkumulátorunk továbbfejlesztett típusa a EUROBAT szerinti 6-9-éves SW280 akkumulátor.

A nagy teljesítményű VRLA akkumulátor (szeleppel szabályozott ólom-sav akkumulátor) kedvező tulajdonságainak köszönhetően  a kis és közepes teljesítményű szünetmentes tápegységekhez (UPS), valamint más nagy kisütési áramú rendszerekhez használható.

A típusra jellemzően akkumulátortelep alacsonyabb belső ellenállásból adodóan kedvezőbb hatásfokú, kissebb a veszteség a töltés és kisütési folyamatban és a kissebb ellenállásból keletkező kevesebb hőmennyiség elvezetésére fordított energia kevesebb. További előnyt jelent, hogy az UPS teljesítménye, vagyis az áthidalási idő  azonos helyigény esetén közel 30% -al növelhető.

Az új SW280 akkumulátor kedvező műszaki paraméterei állandó teljesítményű terhelésnél:

46,7 W /cella teljesítményt nyújt 10 percig ( 1,6 V / cella 20 ° C-on), ami 280W/blokk teljesítménynek felel meg.

Maximális kisütő árama 150A (1 másodperc), maximális tartós kisütő árama 50A (1 perc)

A GS YUASA az SW280 akkumulátorok ismert kiváló minőségének biztosítéka több mint 100 éves tapasztalat és folyamatos fejlesztés mellett, hogy olyan gyárakban készülnek  amelyek megfelelnek az EN ISO 9001 és az EN ISO 14001 környezetmenedzsment követelményeknek, továbbá megfelelnek az EN60896-21 és -22 és ISO/IEC 17025  szabványoknak.

Nagyáramú, hosszú élettartamú, EUROBAT szerinti 10-12 éves akkumulátorok ISO/IEC 17025 minősítéssel.

A már jól ismert SWL Akkumulátorok az UPS nemzetközi alkalmazásban piacvezető és Magyarországon is évtizedes referenciával rendelkezik. Nemcsak „elméletben” hanem a gyakorlati alkalmazásban is bizonyított. Az egyik legnagyobb UPS-rendszerben a DATAPLEX-nél több mint tíz évig megbízhatóan biztosította több ezer SWL2500, a DataM Electronics Kft. diagnosztikai rendszerével az energiát de legtöbb nagy, fontos adatközpont  UPS-einek energiaforrása az SWL akkumulátor.