Cégismertető

A DataM Electronics Kft. 30 éve van jelen a hazai piacon, és mint a GS-YUASA minősített distributora teljeskörű szolgáltatást nyújt az áramellátás területén.

Tevékenységeink:

  • szakmai tanácsadás
  • műszaki méretezés, tervezés
  • gyártás, komplett kivitelezés
  • YUASA ipari akkumulátorok és áramellátó berendezések és rendszerek forgalmazása, szállítása, telepítése,
    üzembe helyezése, szervízelése, felülvizsgálata és diagnosztikája
  • villamoshálózatok komplett kialakítása és felülvizsgálata

A szünetmentes áramellátó berendezések vizsgálatát a cégünk által fejlesztett és gyártott diagnosztikai berendezés segítségével végezzünk.

2003 – óta az ISO9001 minőség irányítási rendszer alapján dolgozunk. Ebből eredően tevékenységünk tervezett, dokumentált, és archivált, aminek alapján partnereink számára végzett megbízások bármikor pontosan lekövethetőek.

Vevői igényeknek és az alkalmazási területnek megfelelő komplett berendezéseket gyártunk, illetve rendszereket alakítunk ki csúcsminőséget gyártó cégek – mint a GS’YUASA akkumulátorainak vagy az ELTEK – moduljainak beépítésével, garantálva a magas minőséget, megbízhatóságot, gazdaságosságot és fenntarthatóságot.

Évtizedes gyakorlattal rendelkező mérnökeink és technikusaink tudása és tapasztalata garancia arra, hogy az általunk gyártott és telepített szünetmentes rendszerek megbízhatóan és gazdaságosan működnek. A szervíz és diagnosztikai tevékenységünk biztosítja, hogy a rendszer kezdödő hibáinak feltárásával a kiesési üzemidők és javítási költségek csökkennek és a legmagasabb üzemi biztonság mellett, a gazdaságosság is növekszik.

Az általunk forgalmazott termékek – YUASA ipari akkumulátorok, ELTEK áramellátó rendszerek és egyéb kiegészítő tartozékok – vásárlása során igény szerint szakmai tanácsadást adunk.

Saját telephelyünkön rugalmasan, személyre szabottan szolgáljuk ki ügyfeleinket.
A magyarországi áramellátó piac egyik meghatározó tagja vagyunk, melyet széleskörű referenciáink bizonyítanak.