AKKUMULÁTOROK ÉS ELEKTROMOS RENDSZEREK HITELES BEVIZSGÁLÁSA PROFESSZIONÁLIS, GS-YUASA MULTIFUNKCIÓS MŰSZERREL.

Cégünk 30 éve foglalkozik akkumulátorok, akkumulátortelepek és elektromos rendszerek bevizsgálásával illetve diagnosztikájával.

Saját fejlesztésű és gyártású AkkuMonitor&AkkuSoft diagnosztikai rendszerünk lehetővé teszi, hogy a mért eredmények kiértékelésénél az akkumulátortelep akkumulátorainak változó fizikai paramétereinek összehasonlítását és azok egymásra hatását  illetve a kapcsolódó elektronika és környezet paramétereit is figyelembe vegyük.

A BSU  rendszerünkkel  a párhuzamosan kapcsolt akkumulátortelepek  műszaki állapotának változását tudjuk követni illetve felügyelni.

A GSÝUASA által fejlesztett és gyártott mérőműszer hiteles adatokat szolgáltat a tesztelt  akkumulátorok műszaki állapotáról és adott esetben a kapcsolódó elektronika működési paramétereiről.

Miért fontos a teszt? Erre a kérdésre azok tudnak igazán válaszolni akik konfrontálódtak azzal a „fenoménnal“, hogy az akkumulátor nem ad le elegendő  áramot akkor amikor a legsürgősebb lenne  az autóval vagy motorkerékpárral elindulni  vagy éppen áramkimaradásnál a szünetmentes áramellátó rendszer  nem szolgáltat áramot.

A DataM Electronika Kft.  az akkumulátorok bevizsgálására, diagnosztikájára és forgalmazására specializálódott. A három évtizedes gyakorlati tapasztalatunk alapján tisztában vagyunk azzal, hogy a legmegbízhatóbb akkumulátorok is, mint az általunk forgalmazott YUASA akkumulátorok akkor funkcionálnak üzembiztosan, hogy ha azok, a gyártó előírásainak megfelelően rendszeresen ellenőrizve vannak.

Felkészült, tapasztalt mérnökeink  kedvező feltételekkel végeznek  átfogó szolgáltatásokat az alábbi területeken :

  • Ipari akkumulátorok, akkumulátortelepek bevizsgálása, diagnosztikája
  • Autó és motorkerékpár akkumulátorok bevizsgálása, szükség esetén cseréje
  • Akkumulátortelepek méretezése, szállítása, telepítése
  • Szünetmentes áramellátó rendszerek, projektek tervezése, telepítése, szervízelése

Biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkkal ügyfeleinknek nemcsak sok bosszúságot, időt anyagi veszteséget  tudunk megspórolni hanem  hosszútávú, „fenntartható” komplett megoldásokat tudunk kínálni.